Assegurances
Assegurances

Com treballem

Nous estudis

 

Quan una empresa ens encarrega un pressupost fem una sèrie de tasques que ens permeten presentar el pressupost adaptat a les seves necessitats.

La tasca és àmplia i consisteix en visitar les instal·lacions de l’empresa, conèixer l’activitat de l’empresa, sol·licitar pressupostos a diferents Asseguradores, revisant que les demandes del client hi apareguin, i fer la tria per tal de presentar la millor oferta.

 

Servei post venda

 

A Grup Bueso invertim molts esforços en la part del servei, és realment quan el client podrà avaluar la nostra gestió que, per a nosaltres, consisteix en resoldre les demandes dels clients amb el mínim temps possible. 

Fruit de la nostra experiència, Grup Bueso disposa del seu propi manual d’estil, que  totes les persones de l’empresa coneixen i que ens permet afirmar, que en cas de sinistre disposarà d’informació de l’estat com a mínim cada 10 dies.

Les nostres eines

Continuem pensant i creient amb l’evolució tecnològica per això ens els últims anys hem fet un salt qualitatiu important que ens ha portat a poder fer les comunicacions als clients per SMS, Email, reduint considerablement el consum de paper, alhora que ens assegurem que arribin amb puntualitat i seguretat.

 

El  programa de gestió també ha estat especialment pensat per la nostra tasca i la forma de treballar de l’ empresa, permetent donar respostes amb agilitat.

 

La  pàgina web  resulta de gran utilitat per als clients i ha estat remodelada de forma total en quatre ocasions des de la primera edició l’any 1999. 

 

La nostra web actual ha estat dissenyada per empresa de referència i coneixedora del mercat assegurador, aquest fet ha permès obtindre una web en la que els nostres clients poden interactuar i fer-hi gestions online

  • Informació de productes.
  • Possibilitat de consultar els vostres contractes, rebuts i sinistres
  • Sol·licitut de canvis i noves cotitzacions d’assegurances
  • Subscripció a notícies del sector que diàriament pengem
  • Descàrrega de documents útils i consulta de telèfons de serveis.

  

Donada la nostra condició de corredoria d’assegurances i per tal de poder garantir la millor cobertura al millor preu en cada cas, disposem d’un multitarificador que ens cotitza els riscos per diferents Companyies i ens mostra la comparativa per valorar l’opció més adient.

 

 

 

 

 

Horari

Juliol i agost de dilluns a divendres de 8 a 15 h 

GRUP BUESO

CARITAT 28

08241 MANRESA

 

Teléfono: 938771756 938771756

Fax: 935507200

Correo electrónico: bueso@grupbueso.cat

 


Llamar

E-mail

Cómo llegar